Over Fiorino

Over Fiorino

Mijn naam is Hanneke Wolff-Rierink en ik ben eigenaar van Fiorino Financial Planning. Ik ben getrouwd en woon met mijn gezin in Vreeland.

Ik ben opgegroeid in Rotterdam en afgestudeerd als fiscaal jurist in Leiden. Na mijn studie heb ik gewerkt als belastingadviseur bij KPMG Meijburg en 8 jaar als financieel manager bij Da Vinci Groep in Amsterdam. Sinds 2003 werk ik als zelfstandig financieel manager voor diverse ondernemingen en particulieren.

In deze tijd heb ik ervaring opgedaan met bedrijfsovernames, aandelenverkoop, estate planning, eerder stoppen met werken, overdracht van een bedrijf naar kinderen, starten van een bedrijf, samenwonen en scheidingen.

 

Omdat mijn werk al veel raakvlakken had met financiële planning, was het een logische stap mij hier in te specialiseren. 

Ik vind het prettig om informatie te structureren en details door te spitten. Hierdoor lukt het mij om de belangrijkste zaken boven water te krijgen. Belangrijker nog vind ik om deze informatie begrijpelijk te maken. Hierdoor krijgen mijn klanten niet alleen overzicht van hun financiële situatie, maar krijgen er zelf meer controle over. Ik zoek het helemaal uit zodat mijn klanten zich ultiem ontzorgd weten en erop kunnen vertrouwen dat het georganiseerd is.

De belangrijkste aspecten van mijn werkzaamheden zijn financiele planningscheidingen en vermogensregie

Onafhankelijk advies

Ik werk onafhankelijk en verkoop geen verzekeringen, hypotheken of vergelijkbare producten. Daarom ben ik aangesloten  bij de VOFP (Vereniging voor Onafhankelijke Financieel Planners). Ook ben ik lid van de FFP (de vereniging voor gecertificeerd financieel planners).  

Alhoewel mijn klanten in heel Nederland (en zelfs daarbuiten) wonen, wonen de meesten in de driehoek Amsterdam, Amersfoort en Utrecht (waaronder ’t Gooi en de Vechtstreek). 

In oktober 2018 werd ik tijdens het jaarcongres van de FFP verkozen tot Financieel Planner van het jaar.
Verder heb ik meegewerkt aan artikelen in o.a. NRC, Het Financieele Dagblad, De Financiële Telegraaf, BNR, De Telegraaf, Elsevier Weekblad,Radar+, Plus Magazine. Deze en andere artikelen vind je onder Nieuws.

Fiorino Financial Planning is lid van deze beroepsorganisaties:

FFP logo