Over Fiorino

Mijn naam is Hanneke Wolff-Rierink.

Ik ben eigenaar van Fiorino Financial Planning, ben getrouwd en woon met mijn gezin in Vreeland.

Ik ben opgegroeid in Rotterdam en afgestudeerd als fiscaal jurist in Leiden. Na mijn studie heb ik gewerkt als belastingadviseur bij KPMG Meijburg en 8 jaar als financieel manager bij Da Vinci Groep in Amsterdam.

Sinds 2003 werk ik als zelfstandig financieel manager voor diverse ondernemingen en particulieren.

In deze tijd heb ik ervaring opgedaan met bedrijfsovernames, aandelenverkoop, estate planning, eerder stoppen met werken, overdracht van een bedrijf naar kinderen, starten van een bedrijf, samenwonen en scheidingen.

Omdat mijn werk al veel raakvlakken had met financiële planning, was het een logische stap mij hier in te specialiseren. 

In 2018 werd ik verkozen tot CFP® Financieel Planner van het jaar. Ik ben aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen voor het waarborgen van mijn kennis en kwaliteit, waaronder de FFP voor gecertificeerd financieel planners en het Register Belastingadviseurs. 

In 2018 werd ik verkozen tot
CFP® Financieel Planner van het Jaar

Over Fiorino

Mijn werkwijze

  • Mijn benadering van financiële planning zet mijn klanten als persoon centraal en niet de middelen. Het klinkt misschien vanzelfsprekend dat een financieel planner eerst met een cliënt moet praten over doelstellingen, voordat het gaat over beleggen of pensioenplannen. In de praktijk blijkt echter dat de meeste mensen hun dromen nooit uitspreken, omdat die voor hun gevoel toch buiten bereik zijn.

  • Ik vind het prettig om informatie te structureren en details door te spitten. Hierdoor lukt het mij om de belangrijkste zaken boven water te krijgen.

  • Belangrijk vind ik ook om informatie begrijpelijk te maken. Hierdoor krijgen mijn klanten niet alleen overzicht van hun financiële situatie, maar krijgen zij er zelf meer controle over.

  • Ik zoek het helemaal uit zodat mijn klanten zich ultiem ontzorgd weten en erop kunnen vertrouwen dat het georganiseerd is.

  • De belangrijkste aspecten van mijn werkzaamheden zijn financiële planning, de financiële belegeiding rondom scheiding, vermogensregie en fiscaal advies.

  • Ik werk als onafhankelijk financieel planner en adviseur, ik verkoop dan ook geen financiële producten. Voor mij de meest zuivere vorm waarin mijn klanten echt centraal staan.

Logo Fiorino Financial Planning

Fiorino Financial Planning is aangesloten bij

VOFP logo

Landelijk

Alhoewel mijn klanten in heel Nederland (en zelfs daarbuiten) wonen, wonen de meesten in de driehoek Amsterdam, Amersfoort en Utrecht (waaronder ’t Gooi en de Vechtstreek).

Onafhankelijk Advies

Ik werk onafhankelijk en verkoop geen verzekeringen, hypotheken of vergelijkbare producten. Daarom ben ik aangesloten bij de VOFP (Vereniging voor Onafhankelijke Financieel Planners). Vanzelfsprekend ben ik CFP® gecertificeerd en aangesloten bij de Federatie Financieel Planners (FFP).

 

 

Integraal en onafhankelijk advies.

Fiorino BV
Spoorlaan 52
3633 EV Vreeland