Begeleiding bij scheiding

Financiële afwikkeling

Bij een (echt-) scheiding is de financiële afwikkeling belangrijk van de scheiding èn de gevolgen voor de periode daarna. Daarbij komt veel rekenwerk kijken met de daarbij behorende fiscale en financiële aspecten.

Het gaat er bij een scheiding om een oplossing te vinden voor de toekomst. Zodat op alle vlakken (emotioneel, juridisch, financieel en fiscaal) een verantwoorde en te accepteren nieuwe situatie kan ontstaan. 

Passende oplossing


Als financieel planner denk ik in mógelijkheden voor u. Door mijn expertise en ervaring zorg ik voor een passend oplossing voor verschillende situaties. Ongeacht of u nu apart of gezamenlijk bij mij langs komt. Als u een deeladvies nodig heeft. Of als er een financieel vraagstuk is bij uw (gezamenlijke) advocaat.

Als u dat wenst dan begeleid ik u ook bij de praktische uitvoerbaarheid. Ook kan ik u helpen met de aangifte inkomstenbelasting in het jaar van de scheiding. 

Omdat bij scheiding altijd een advocaat nodig is, werk ik regelmatig samen met familierecht advocaten. Bij geregistreerd partnerschap en samenwoners kan een notaris u helpen. Indien nodig breng ik u in contact met een bij u passende familierecht advocaat of notaris.

Financieel adviseur bij scheiding


Voor begeleiding bij uw scheiding ben ik als uw financieel adviseur het kompas waarop u kunt rekenen.