Regie over uw vermogen

Regie over uw vermogen

Overzicht en Inzicht

Als financieel planner begeleid ik u bij het formuleren en behouden van overzicht van het doel van uw vermogen en beleggingsbeleid.

Ik structureer en coördineer de adviezen over uw vermogen en dat van uw familie. En ik ondersteun u bij de praktische uitvoering.

Ik werk onafhankelijk van banken of andere organisaties. Waar nodig werk ik samen met uw adviseurs (zoals uw accountant, advocaat, fiscalist, notaris, vermogensbeheerder).

Ik ontzorg en bewaak

Ik ondersteun en ontzorg u door alle vermogenszaken binnen het kader te houden van uw wensen. Ook bewaak ik de samenhang tussen de verschillende onderdelen van uw vermogen.

U kan uw energie blijven richten op uw bedrijf, maatschappelijke taken en uw privé leven. De steeds complexere wetten en regelgeving met al zijn (financiële) specialismen blijven zo voor u overzichtelijk èn inzichtelijk. Bovenal zorgt dit voor een optimale inzet en continuïteit van uw energie.

Financieel vertrouwenspersoon

Als financieel vertrouwenspersoon bij alle zaken rond uw vermogen en dat van uw familie ben ik bij uitstek uw financieel adviseur.

U kan uw energie blijven richten op uw bedrijf, maatschappelijke taken en uw privé leven.

Bewaak de samenhang van uw vermogen!

Logo Fiorino Financial Planning

Adres

Fiorino bv
Spoorlaan 52

3633 EV Vreeland