Klanten over Fiorino

Klanten met de focus op pensioen opbouw

Dank voor je advies en het aandragen van verschillende spelers voor vermogensbeheer. Ons plan ondersteunt enorm bij de volgende stap.

Een plan voor haar periode na de scheiding

Tijdens mijn echtscheiding kon ik altijd leunen op Hanneke als gedreven financieel planner. Zo heb ik nu na de hele procedure voldoende financieel inzicht om mij vol vertrouwen op de toekomst te richten. Dank je wel.

Mooi compliment voor helder inzicht.

Dit had ik veel eerder willen doen. Wat goed dit inzicht. Zo maak ik voor de tweede helft van mijn leven de juiste keuzes.

In mijn rol van financieel manager voor een ANBI stichting

Ik heb Hanneke leren kennen als de financieel-administratieve whiz-kid van Stichting The Bridge Fund. Hanneke was een rots in de branding, altijd rustig en zakelijk, doordacht en vasthoudend, maar ook invoelend en zoekend naar oplossingen. Een zeldzame combinatie van financieel overzicht en vriendelijke professionaliteit. Ik raad haar van harte aan als financieel planner en adviseur!

Perspectief bij arbeidson-geschiktheid

Hanneke heeft het beeld dat wij bij onze financiële toekomst hadden inzichtelijk gemaakt. Er ligt nu een duidelijk document waarin wij kunnen zien op welke variabelen wij invloed hebben en op welke niet. Hanneke is een zeer deskundig financieel planner. Ze heeft de goede balans gevonden tussen empathie enerzijds en financieel-zakelijk advies anderzijds. Het advies geeft ons rust en helpt bij het verder accepteren van de situatie waarin we zijn beland.

Een plan voor de overbrugging van een ‘pensioengat’.

Hanneke heeft naar volle tevredenheid ons begeleid in de Financiële planning. Ze deed dit met enerzijds veel kennis van zaken, en anderzijds met veel begrip voor onze situatie. Zaken zijn echt inzichtelijk geworden, en Hanneke is in staat om complexe onderwerpen simpel uit te leggen. Hanneke is Iexibel, waar bijvoorbeeld extra snelheid vereist was kon zij die zonder probleem leveren. Echt een aanrader.

Een financieel plan werkt!

Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek

Fiorino BV
Spoorlaan 52
3633 EV Vreeland