Klanten over Fiorino


Dank voor je advies en het aandragen van verschillende spelers voor vermogensbeheer. Ons plan ondersteunt enorm bij de volgende stap.”

– Klanten met de focus op pensioenopbouw

Dit had ik veel eerder willen doen. Wat goed dit inzicht. Zo maak ik voor de tweede helft van mijn leven de juiste keuzes.” 


– Ik was blij dat ik de wens voor goed en helder inzicht kon vervullen voor deze klant.


Hanneke heeft naar volle tevredenheid ons begeleid in de financiele planning. Ze deed dit met enerzijds veel kennis van zaken, en anderzijds met veel begrip voor onze situatie. Zaken zijn echt inzichtelijk geworden, en Hanneke is in staat om complexe onderwerpen simpel uit te leggen. Hanneke is flexibel, waar bijvoorbeeld extra snelheid vereist was kon zij die zonder probleem leveren. Echt een aanrader.” 

– Voor deze klant heb ik een plan gemaakt voor de overbrugging van een ‘pensioengat’.


 “Tijdens mijn echtscheiding kon ik altijd leunen op Hanneke als gedreven financieel planner. Zo heb ik nu na de hele procedure voldoende financieel inzicht om mij vol vertrouwen op de toekomst te richten. Dank je wel.” 

– Ik heb deze klant geholpen met een plan voor periode na haar echtscheiding.


In verband met de overgang van een fulltime baan naar volledige arbeidsongeschiktheid hadden wij behoefte aan financieel advies. Wat betekende deze gebeurtenis voor onze financiële situatie? Kunnen we onze levensstijl aanhouden, kunnen we blijven wonen in onze woning of moeten we denken aan verhuizen? Wat zijn de financiële gevolgen als de arbeidsongeschiktheidsuitkering in de toekomst van hoogte verandert? Zijn onze wensen voor de toekomst (reizen, woning verduurzamen) nog wel reëel? 

Hanneke heeft het beeld dat wij bij onze financiële toekomst hadden inzichtelijk gemaakt. Er ligt nu een duidelijk document waarin wij kunnen zien op welke variabelen wij invloed hebben en op welke niet. Hanneke is een zeer deskundig financieel planner. Ze heeft de goede balans gevonden tussen empathie enerzijds en financieel-zakelijk advies anderzijds. Het advies geeft ons rust en helpt bij het verder accepteren van de situatie waarin we zijn beland.

– Deze klant had behoefte aan een plan voor inzicht en toekomstperspectief na zijn arbeidsongeschiktheid.


Ik heb Hanneke leren kennen als de financieel-administratieve whiz-kid van Stichting The Bridge Fund.  Hanneke was een rots in de branding, altijd rustig en zakelijk, doordacht en vasthoudend, maar ook invoelend en zoekend naar oplossingen. Een zeldzame combinatie van financieel overzicht en vriendelijke professionaliteit. Ik raad haar van harte aan als financieel planner en adviseur!”.