FD Persoonlijk Live: workshop Werk & Geld

mei 20, 2019
FD Persoonlijk Live

Op maandagavond 27 mei komt het magazine FD Persoonlijk Live tot leven. Ontmoet de makers en columnisten, ervaar bekende rubrieken, zit eerste rang bij live interviews en ontdek hoe verhalen zich ontvouwen.

Om 20 uur openen moderator Elke van Boxmeer en FD Persoonlijk Chef Anouk Turkenburg de avond samen met Vincent Sturkenboom, creative director bij de Bijenkorf. Er vindt een duo interview plaats met Jörgen Raymann en zijn oudste dochter Melody. Daarnaast zijn er de volgende workshop sessies:

Cultuur: Olaf Eiliasson

Sjarel Ex, directeur van Museum Boijmans in Rotterdam geeft een spoedcursus over de spraakmakende kunstenaar Olaf Eliasson. Eliasson zet deze zomer Londen op zijn kop met een spectaculaire show in Tate Modern.

Werk & Geld: Train je financiële brein

Speciaal voor liefhebbers van personal finance is er een workshop over geld en emoties. Gaan liefde en geld bijvoorbeeld goed met elkaar samen? Anna Dijkman, psycholoog en journalist bij het FD en Hanneke Wolff-Rierink, fiscaal jurist en financieel planner van het jaar 2018, geven hun visie aan de hand van een aantal stellingen. FD Persoonlijk columnist en filosoof Menno de Bree geeft een minicollege over geluk. Hij legt uit waarom werk niet gelukkig maakt en waarom dat helemaal niet erg is.

Mode: Filling Pieces

Filling Pieces verovert de wereld. Het Nederlandse bedrijf is hot in binnen- en buitenland, zie ook de voorjaarsmodespecial van FD Persoonlijk. Volg het interview met Paulinho Chin live.

Hoe beoordeel je wijn?

FD Persoonlijk Live Vinoloog Hilary Akers vertelt hoe zij te werk gaat bij het beoordelen van een wijn. Uiteraard brengt ze een aantal favoriete exemplaren mee om te proeven.

Misschien ook van interesse …

Belastingtarieven 2023
Belastingtarieven 2023

Belastingtarieven 2023 Praktisch voor het overzicht, de nieuwe belastingtarieven voor het jaar 2023. Zie hier voor die...

Lees meer