Financieel Planner van 2018

oktober 04, 2018
Financieel Planner van het jaar 2018
Hanneke Wolff-Rierink is de winnaar!


We zijn erg blij en trots om te vertellen dat mr Hanneke Wolff-Rierink FFP CFP® van Fiorino Financial Planning Financieel Planner van het jaar 2018 is geworden!

Dat deze verkiezing een serieuze zaak was, bleek wel uit de lengte van het traject en het aantal financieel planners dat hier aan mee deed: van April tot en met Oktober moest zij verschillende hordes nemen. Dit betekende wekenlange voorbereiding, casussen uitwerken, video’s opnemen en verschillende testen afleggen. Hanneke was al blij, toen ze na een lange aanloop een van de drie finalisten bleek te zijn. 

Na een spannende strijd tussen de drie finalisten is zij nu door een vakjury én de leden van de FFP tot winnaar uitgeroepen tijdens het jaarlijkse FFP Congres van 4 oktober 2018 is dit bekend gemaakt. 

Uit het juryrapport kwam het volgende naar voren: ‘Hanneke blonk uit in haar gesprekstechnieken. Zij creëert een perfecte omgeving  waarin ze de wensen en doelstellingen van de klant op een natuurlijke en prettige wijze aan de oppervlakte weet te krijgen. Daarnaast heeft zij in de kennisronde aangetoond over een brede en diepgaande kennis te beschikken’. 

De jury beoordeelde op onder andere de integrale kennis van alle relevante financiële vakgebieden en klantgerichte vaardigheden. Daarnaast op het vermogen om complexe financiële zaken helder en voor de klant begrijpelijk mondeling en schriftelijk te communiceren.

Hanneke is blij en vereerd met de verkiezing. Zij zal zich komende tijd gaan inzetten om het vak van financieel planner meer onder de aandacht te brengen.

Misschien ook van interesse …

Het grotere plaatje
Het grotere plaatje

Financieel planners kijken naar het grotere plaatje. Welke adviseur heb je nodig en voor welke situatie? Op 8 november...

Lees meer